4x4 rijden... de adrenaline giert door je lijf!

4x4 cursus
4x4 cursus
4x4 rijden
4x4 rijden
4x4 cursus
4x4 cursus
4x4 rijden
4x4 rijden
Vanaf
59,-

4x4 rijden - opleiding - teambuilding

Altijd al de adrenaline willen voelen van een ruige 4x4 wagen in de wildernis? Stop met zoeken en ervaar het grootste en zwaarste parcours van de BENELUX. Dit arrangement omvat:

  • offroad cursus in onze landrovers (inbegrepen)
  • begeleiding van een ervaren offroad instructeur
  • 40ha wildernis (Bilstain)

Of u nu alleen wilt komen of in groep een vette teambuilding, het kan allemaal! 

De 4x4 cursus van Slipway is zeer uniek. Ga de uitdaging aan. Hou je camera klaar, want doordat het parcours zo groot is, moet u niet verschieten dat we onderweg vossen, everzwijnen of andere wilde dieren gaan passeren. Meer info over het terrein vindt u onder de tabel. 

Bij Slipway gaat het altijd om een ervaring waarbij u zelf gaat rijden en onderweg vanalles gaat testen. Wat is nu de maximale hellingshoek van een wagen? Wanneer en hoe zit het nu met de lage gearing, differentiel, sper, winch, ...? 

Op aanvraag is deelnemen met eigen terreinwagen ook mogelijk. 

Dankzij onze sponsors kunnen wij met luxe nieuwe wagens een betaalbare cursus aanbieden

 

 

Meest gekozen

 

Soort cursus

1,5 uur 

va €59,-

Halve dag 

va €125,-

Hele dag

o/a

Basis (de basis principes van het 4x4 rijden)

x

x

x

Extreem (Helemaal boven in bilstain nemen we steile heuvels, rotsen en rivieren. Een ervaring die u nergens anders in België zal vinden)

 

x

x

Extra’s (het volledige terrein. Leer nog extra skills aan. Programma op maat aangepast).

 

 

x

Wat u ook kiest, geniet van een ALL-in experience waarbij u alles zelf gaat leren, maar waar u ook heel veel gaat genieten. 

Inbegrepen: luxe 4x4 wagen, huur terrein en ervaren offroad instructeur! Deelname op basis van roulatie (3-4 deelnemers per wagen). Op feestdagen en weekends altijd €15pp toeslag. 

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast