Segway rijden of segway huren

Segway slipway
Segway slipway
Segway slipway
Segway slipway
Segway slipway
Segway slipway
Segway slipway
Segway slipway
Vanaf
39,-

Futuristisch op 2 wielen door het bos crossen? Het lijkt moeilijk, maar door de hightech van dit toestel blijft u perfect in evenwicht. Voor zowel jong (min 12 jaar) als oud (geen leeftijd) perfect te doen! Wist u dat dit toestel is uitgevonden door een rolstoelpatiënt die weer wilde wandelen? Verken vandaag nog de omgeving op een originele manier. Leuk als citytrip, dagje uit of als teambuilding op een parcours. 

U kunt kiezen uit 4 formules

Segway verhuur los (va €49)

Na reservatie krijgt u de segway mee. Een korte uitleg en weg bent u. Want zo gemakkelijk gaat het. De keuze is aan u:

  • Ofwel maakt u een leuke trip door/nabij de Kalmthoutse heide
  • Ofwel laadt u de segway in de auto (2 toestellen kunnen eenvoudig in de koffer van uw wagen daar het stuur los kan). Mits supplement levering. Waarborg €500 van toepassing.

Tarieven (steeds €500 waarborg)

  • 1 uur = €49 / segway
  • 1,5 uur = €59 / segway
  • 24uur = €150/segway

let op: in het weekend en op feestdagen is er een toeslag van €15/segway

reserveren 

Segway teambuilding op parcours (va €39)

De segway ontdekken? Benieuwd hoe behendig dit voertuig is en wat u er allemaal mee kan? Bestuur onze segway dan over het behendigheidsparcours van Slip Way. Of wat dacht u van uw opendeurdag in extra daglicht te zetten? Een toffe activiteit tijdens een dorpsdag, ... 

Vast parcours in Kalmthout (vanaf 6 personen) of parcours op verplaatsing (vanaf 20 personen)

reserveren 

Segway city tour (op aanvraag)

Wenst u de highlights van de stad te ontdekken op een originele manier? Dan is de segway city tour door de stad wellicht uw ideale teambuilding, incentive of groepsuitje. De tour kan in overleg aangepast worden naar uw wensen (kies uw startlocatie) of neem onze standaard route. 

reserveren 

Promotie met Segway (op aanvraag)

Uw bedrijf op een originele manier in de schijnwerpers zetten? Dan is de Segway het ideale voertuig. Zeer behendig, mogelijkheden met promoschield voorop, draagtassen om flyers in te doen en uit te delen, ... . Alles is mogelijk.

Mail ons 

Locaties: Antwerpen (Kalmthout) of op verplaatsing 

Segway rijden = max 100 kg

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast