Bumperball voetbal / bubble football va €25pp

Wat is bubblebal? 

Bubble football is het maffe spel waarbij je elkaar van het veld beukt op een veilige manier. De gigantische bubble beschermt u volledig van elke valpartij. Schakel je tegenstander uit, zorg dat de goal vrij is en probeer zoveel mogelijk punten te scoren. 

Deze activiteit is ideaal geschikt als teambuilding of vrijgezellenactiviteit. Samenwerken en coördinatie is een must als je wilt winnen! Diverse spelvormen mogelijk: vrij voetballen, toernooi, vrijgezellenconcept, ... . 

 

Waar? 
Bumperbal overal waar een grasveld is. U heeft daarom de keuze om deze los te huren (mits waarborg) of om dit op één van onze locaties te spelen.

 

Wat kost het? 
U kan kiezen uit 2 formules:
 
24u losse huur (ophalen @Antwerpen):
Zelf ophalen en eenvoudig op te blazen met onze elektrische pomp (eenvoudig transport). Wij adviseren om steeds minder ballen af te nemen dan het aantal deelnemers. Voor een spel zijn minimaal 6 ballen nodig (beter 8 stuks. Maar met 8 ballen kan u een spel met 10 personen, maar ook met 16 personen spelen: Bubble ball is een intensieve sport. Met enkele leuke spelregels ontstaat er een vlot wisselschema. Dit is voordeliger voor u en eenvoudiger in transport! 
 
  • 6 ballen = €225 + btw (€272 incl btw)
  • 8 ballen = €275 + btw (€332 incl btw)
  • 10 ballen = €300 + btw (€363 incl btw)
  • > 10 personen: ons advies is dan om af te wisselen. 

Steeds €500 waarborg. Indien gewenst kunnen de ballen mits meerprijs ook door ons geleverd worden (€0,50/km vanuit magazijn te Kalmthout). 

 

1 uur bubbel football à €25pp + btw (€30pp incl btw)
Tijdens deze sessie wordt voor u alles geregeld. De losse huur is ideaal voor een vrijgezellen, maar als bedrijfsuitje is het wel handig dat alles klaar staat en wij uw spel verzorgen.
  • min 10 deelnemers
  • mogelijk om te combineren met één van onze andere activiteiten (buggy cross, sumo, shootinggames, ... )
  • Hoofdlocatie: Antwerpen (Kalmthout). Overige locaties op verplaatsing mits supplement. 
 
 

Meer info: mail ons naar sales@slipway.be