Ferrari rijden huren

Ferrari rijden huren
Ferrari rijden huren
Ferrari rijden huren
Ferrari rijden huren
Vanaf
69,-

Ferrari zelf rijden va €69 of huren

Voor velen blijft het een droom om ooit in een echte Ferrari te rijden, maar niet voor de klanten van Slip Way! Bijzonder design, sublieme acceleratie en stabiele wegligging. Wat wilt u nog meer? Huur vandaag onze Ferrari rit (zelf rijden) en ervaar een onvergetelijke rit op de openbare weg (diverse locaties). 

 

De Ferrari California: Onze prachtige cabrio zal bij mooi weer ook met open dak rijden. Het leder interieur en een geweldige V8-motor doen uw mondhoeken al omhoog krullen bij het starten van dit monster. Wij rijden dus niet met oude Ferrari's rond zoals de meeste verhuurders aanbieden (in de verhuur ziet u meestal modena's van het jaar 2000... niet bij ons!). 

Met maar liefst 460pk en een 4,3 liter V8 motor heeft hij minder dan 4s nodig om van 0 naar 100km/u te acceleren. Met een dubbele koppeling, een F1-trac systeem en de keuze om met schakelflippers te rijden een onderscheid van iedere andere sportwagen met een rijervaring waar iedereen van zou dromen!

 

Locaties België: Antwerpen of Limburg (Gent en Brussel enkel voor groepen op aanvraag)

Locaties Nederland: Breda, Eindhoven, Roosendaal en Limburg weert

 

Doordat deze auto zo prachtig is, wordt dit verkocht als experience waarbij 15min foto moment met uitleg in de tijd inbegrepen zit. U krijgt dus voldoende tijd om dit monster eerst te bewonderen. Als uw hartslag vervolgens weer op normaal ritme zit, kruipt u zelf achter het stuur en maakt u een onvergetelijke rit met deze bolide. 

Reserveren (klik hier):

 • 30 min california experience = €69
 • 45 min california experience = €134
 • 60 min california experience = €194
 • 75 min california experience = €234

Let op: minimaal 20 jaar en minstens 1 jaar rij-ervaring verplicht. Ferrari en instructeur inbegrepen! 

Trouwvervoer: hiervoor wordt de Ferrari getransporteerd. Deze tarieven wijken daarom sterk af van de prijzen hierboven. Hierboven gaat het louter over zelf rijden vanuit één van onze startlocaties! Voor een offerte voor trouwvervoer stuurt u een mail naar sales@slipway.be, maar hou rekening met budget vanaf €1.000.

Voorwaarden:

 • rijbewijs B (geen beperking, vanaf 1 dag mogelijk)
 • winterstop van november tem maart
 • in geval van slecht weer of andere overmacht kan de rit verzet worden
 • overtredingen voor eigen rekening
 • Tarieven exclusief €10 brandstofkosten.
 • De Ferrari is full omnium verzekerd, maar er is steeds een eigen risico van €2.500 (kan afgekocht worden ter plaatse voor €25)
 • De effectieve rijtijd is steeds uw experience minus 15min fotomoment. Bvb 45min experience = 15min foto en instructiemoment + 30 min zelf rijden
 • Altijd met instructeur als bijrijder (behalve bruiloften). De Ferrari is een 2-zitter dus enkel deelnemer (toeschouwers enkel langs de zijlijn)
groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast