Locaties

Best bereikbare aanbieder van België:

Slip Way BVBA beschikt over 8 goed bereikbare locaties afhankelijk van de gekozen activteit.

Onze locaties:

  1. West-Vlaanderen (Kortrijk)
  2. Antwerpen
  3. Gent
  4. Brussel (Brussel)
  5. Limburg (Peer/Weert/zolder)**
  6. Breda
  7. Eindhoven 

**Peer/Weert: deze locaties bevinden zich beiden op ca 15min van elkaar, met de grens tussenin (Peer = BE en Weert = NL). Door de beperktere vraag gaan deze locaties nooit tesamen open, en wordt er naar de meerderheid van inschrijvingen gekeken, wat de locatie zal bepalen . In Zolder zelf is enkel het Ferrari rijden (al sinds 2016 is hier geen slipcursus meer)

Uniek mobiel concept.

Al de activiteiten van Slip Way zijn 100% mobiel inzetbaar op externe locaties. Zo kunnen wij tot bij uw bedrijf komen als extra eyecatcher met onze sportwagens of om uw goede klanten eens echt te verwennen!

Zelfs de slipcursus is mogelijk op uw parking door middel van een mobiele slip-side die kwalitatief hetzelfde is als de vaste piste en niet zomaar een eenvoudige rubberen mat... . Onze mobiele slipside kan eveneens van vorm, kleur en afmeting veranderen, volgens uw wensen. Hierdoor kan uw groep 7/7 een op maat gemaakte slipcursus bij uw thuis boeken. Echter heeft u hiervoor minimaal een parking van 30m x 60m nodig. Vraag hier uw offerte aan

let op: per activiteit zijn sommige locaties beperkt. U vindt per activiteit de correcte informatie.