Offroad rijden (4x4)

Offroad rijden inclusief 4x4 wagen

Op diverse locaties hebben wij een uitdagend offroad parcours waar u diverse technieken van het 4x4 rijden kunt aanleren. Een beetje 4x4 rijden kan iedereen, maar het correct aanleren van diverse technieken om u weer los te rijden, maximale hellingshoek, gebruik van de winch en zoveel meer doet u bij ons!

4x4 rijden is mogelijk vanaf 1 persoon tot grote groepen voor teambuidlings of een gezellig uitje.

Bij Slip Way wordt er met kwalitatieve Landrovers (automaat) gereden die hun prestaties bij het terreinrijden al meermaals bewezen hebben! Uiteraard is op aanvraag rijden met eigen 4x4 ook mogelijk. 

inbegrepen

  • 4x4 wagen / jeep van Slip Way inclusief brandstof
  • huur terrein
  • ervaren instructeur 
  • deelname op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 2-3 andere cursisten deelt. 

Als u een minder dure formule in gedachten had is misschien onze slipcursus (va €49) of buggy rijden (va €50) een alternatief

Off road formules:

Basis 4x4 cursus (2uur) = €99pp inclusief 4x4

rijden van hellingen, gebruik van de tussenbak, sperren, het nut van differentieel, stuur- en zithouding wordt allemaal besproken. Hoe terug losrijden (spelen met bandenspeling en zoveel meer). Locaties:

  • Limburg of Eindhoven
 

4x4 rijden (1 dag opleiding) = €199pp inclusief 4x4

Voor deze complete cursus gaan we speciaal naar BILSTAIN (gigantisch 4x4 parcours van 40ha!!). Hier wordt bijna ALLES bekeken. Het rijden van hellingen, het gebruiken van de tussenbalk, het gebruiken van sperren en het nut van differentieel, stuur- en zithouding, banden- en bandenspanning, maar vooral heel veel rijden en het beleven!

Naast deze ruige locatie ook de ideale kans om van deze prachtige bosomgeving te genieten. U moet er niet van verschieten als u ineens een ree of andere wilde dieren weg ziet schieten. 

  • Bilstain (40ha parcours!!)
  • Geen ervaring, geen nood! Onze instructeur leert u de kneepjes van het vak!
  • Enkel op zondag voor particulieren. Groepen kunnen in overleg andere datum starten.
U leert dus een 4x4 wagen beter kennen in onze dagcursus opdat u later zelf op een veilige manier uw eigen 4x4 wagen door de wildernis kan sturen.