Offroad rijden (4x4 cursus)

Offroad rijden inclusief 4x4 wagen - NIEUW WAGENPARK (nov 2019)!!

Adrenaline, rotsen, modder of door de wildernis tijdens onze 4x4 cursus? Op diverse locaties hebben wij een uitdagend parcours waar we u de diverse technieken van het 4x4 rijden aanleren met professionele offroad instructeurs! 

Bij Slip Way krijgt u geen overbodige lange theorie. Juist een korte briefing, daarna zelf rijden! Benieuwd hoe schuin je gaat tijdens het 4x4 rijden? Wanneer gaat het mis (3 wielen of zelfs op 2 wielen. Kan het -> zie foto hieronder). Wanneer moet de wagen in lage gearing? Hoe werkt een differentiel, ...? 

Off-road rijden is mogelijk vanaf 1 persoon tot grote groepen voor teambuidlings of een gezellig uitje.

Er wordt steeds met kwalitatieve Landrovers (automaat) gereden die hun prestaties bij het terreinrijden al meermaals bewezen hebben! Uiteraard is op aanvraag rijden met eigen 4x4 ook mogelijk. Ondanks wij steeds met luxe nieuwere off-road wagens rijden, blijven we deze tot het extreme testen, samen met u! 

inbegrepen

  • 4x4 wagen / jeep van Slip Way
  • huur terrein
  • ervaren instructeur 
  • deelname op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 2-3 andere cursisten deelt. 

 

Off road formules:

1,5 uur 4x4 cursus (basis) = €69pp inclusief 4x4

U leert de basis principes van het 4x4rijden. Het nut van een differentiel, de juiste zithouding voor het terreinrijden, maar voornamelijk veel zelf rijden en genieten. Locaties:

  • Limburg Weert
  • Bilstain (vlakbij luik - limburg)
 

1/2 dag 4x4 cursus (EXTREEM) = €125pp inclusief 4x4

Voor zij die het echt willen leren en waar het iets extremer mag! Onze locatie te Bilstain staat bekend als één van de zwaarste terreinen van de Benelux (40ha parcours). Enkel bij deze opleiding gaan we met u helemaal naar boven waar onze Landrovers op een hoger niveau worden getest! Ervaring is niet noodzakelijk, onze instructeur leert u de kneepjes van het vak. Een absolute aanrader met fantastische fotomomenten! 

De wildernis (40ha terrein!!) is hier zelfs zo groot, dat het best mogelijk is dat we enkele wilde dieren passeren. Rotsen, rivieren, heuvels, ... kortom leer wat u met een degelijke 4x4 echt aankan met vooral heel veel rijden en het beleven! Na deze opleiding zal u in staat zijn om voortaan uw eigen 4x4 door de wildernis te sturen (ideale opleiding indien u ooit een 4x4 vakantie gaat boeken)!  

Voormiddag* Namiddag*
9u30 ontvangst 13u00 ontvangst
10u00 4x4 opleiding 13u30 4x4 opleiding
13u00 einde 16u30 einde

*Tijden kunnen maximaal 1u afwijken. 

1 dag 4x4 cursus (EXTREEM) = €199pp 

Vanaf 2020 (muv 21 maart 2020) enkel voor groepen mogelijk. Deze cursus is net zoals de halve dag maar wat uitgebreider.