Segway rijden of segway huren

Futuristisch rijden

De Segway is het eerste zelfbalancerende personenvervoermiddel ter wereld. Segway rijden of huren is een unieke en bijzondere ervaring. Dit high-tech voertuig wordt bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing.  De politie in sommige landen leert ondertussen deze voertuigen al besturen omdat ze zeer praktisch zijn en daarom regelen wij voor u de verhuur.

3 Formules (reserveren via info@slipway.be)

  • Segway losse huur (vanaf 1 persoon)
  • Segway city tour (vanaf 6 personen)
  • Segway op parcours of op uw terrein (vanaf 10 personen)  

Locaties: Antwerpen (losse huur), Gent, Kortrijk, Brussel, Brugge, Limburg, Eindhoven, extern

Segway rijden = max 100 kg

Praktisch:

De segway kan maximaal 110kg dragen. Zwaarde personen zijn om veiligheidsredenen niet mogelijk. De losse verhuur of parcours kan bij drukke periodes (afhankelijk van beschikbaarheid) ook met alternatieve zelfbalancerende voertuigen van het type 'stepway' uitgevoerd worden. Enkel tijdens de city tour op vaste locatie is er een garantie van het model met merk 'Segway'. Al deze voertuigen hebben wel dezelfde functies en zijn louter een ander type merk. 

 

Segway verhuur los (va €49)

na reservatie haalt u de segway of gelijkaardig toestel bij ons op in antwerpen en brengt hem na de afgesproken tijdsduur terug. Het type model is afhankelijk van beschikbaarheid. U krijgt uiteraard een korte uitleg hoe het voertuig werkt. Mits supplement levering. Waarborg €500 van toepassing.

  • 1 uur = €49 + btw
  • 1,5 uur = €59 + btw
  • 24uur = €89 + btw

Segway city tour (op aanvraag)

Wenst u de highlights van de stad te ontdekken op een originele manier? Dan is de segway city tour door de stad wellicht uw ideale teambuilding, incentive of groepsuitje. De tour kan in overleg aangepast worden naar uw wensen (kies uw startlocatie) of neem onze standaard route. 

 

 

Segway teambuilding op parcours (va €39)

De segway ontdekken? Benieuwd hoe behendig dit voertuig is en wat u er allemaal mee kan? Bestuur onze segway dan over het behendigheidsparcours van Slip Way. Enkel bij minimaal 10 personen

 

 

 

Promotie met Segway (op aanvraag)

Uw bedrijf op een originele manier in de schijnwerpers zetten? Dan is de Segway het ideale voertuig. Zeer behendig, mogelijkheden met promoschield voorop, draagtassen om flyers in te doen en uit te delen, ... . Alles is mogelijk. Mail hiervoor naar info@slipway.be