Ongevalsimulator

ongevalsimulator slipway
ongevalsimulator ondersteboven
groep os
kantelwagen opendeurdag
ongevalsimulator autovrije zondag
safety day
verkeersongeluk ontsnappen
os 2
uitleg os
ongevalsimulator slipway
ongevalsimulator ondersteboven
groep os
kantelwagen opendeurdag
ongevalsimulator autovrije zondag
safety day
verkeersongeluk ontsnappen
os 2
uitleg os
Vanaf
49,-

Opendeurdag, beurs, incentive of safety day? 

Onze ongevalsimulator is wellicht dé ideale PR stunt, bij u op eigen locatie!

Het trekt aandacht, is leuk om eens te doen, maar u laat ook zien dat uw organisatie belang hecht aan veiligheid. Wij hebben de talloze voordelen van deze simulator reeds ervaren en delen deze ultieme ervaring graag met iedereen! Onze splinternieuwe kantelwagen is een absolute aandachtstrekker opuw event en daarom inzetbaar bij elke opening, jubileum, open huis, braderie, feest of cursus. 

Naamsbekendheid en langdurige herinneringen aan uw event zijn gegarandeerd met deze eye-catcher!

  • Plots raakt u betrokken in een ongeval. Hoe moet u reageren?
  • Wat zijn lifehammers en hoe werken deze nu echt? 
  • Wat met airbags, hulpdiensten informeren, auto te water?

Veel chauffeurs denken dat ze na een ongeval zomaar uit de wagen kunnen kruipen. Maar wat als je ondersteboven hangt in de gracht? Hoe gek is het dan als de stoel boven je zweeft, de vloermatjes naar beneden vallen en je muurvast in de gordel hangt? Als u dan paniekeert, kan het wel eens fataal aflopen. Jaarlijks sterven er minstens 60 chauffeurs doordat ze ondersteboven vast zitten in de wagen. Uiteraard is dit voorkomen waar het in deze unieke ongevalsimulator om draait. Op een avontuurlijke manier en met een gezonde dosis fun leert u levensreddend handelen in zeer realistische simulaties. 

Leer hoe u gepast moet reageren tijdens deze zware ongevallen en red niet alleen uw leven, maar ook dat van anderen! Zeker en vast de ervaring waard!

Prijzen all inclusive:

Geen verborgen kosten achteraf. Een prijs waar alles inbegrepen zit: instructeur, transport**, huur simulator, opbouw/afbraak. 

  excl btw
1/2 dag (max 3,5u) € 850,-
1 dag (max 7u) € 1.250,-
2 dagen € 1.950,-
1 week op aanvraag

Weekend/Feestdag = €150 toeslag. Indien de simulator voor 9u of na 17u nodig is (buiten kantooruren) is er een extra toeslag van toepassing. Vermelde tarieven zijn excl 21% btw

 

Transport:

De eerste 100km transport vanuit ons magazijn (2920 Kalmthout) zijn inbegrepen. Verder transport is een supplement. 

  •     0-100 km = inbegrepen
  • 100-150 km = €150 forfait
  • 150-250 km = €350 forfait

Optioneel 

Bij regen weer adviseren we een tent of afdak te voorzien vlakbij de simulator. Indien gewenst kan een professionele tent bij ons ook gehuurd worden. Tarieven inclusief het opzetten en afbreken. Onze tenten zijn van profesionele kwaliteit die dus ook tegen een windstootje kunnen. Afhankelijk van de deelnemers zijn er 2 tenten te huur (en/of beide):

  • 3m x 3m = €50/dag
  • 6m x 4m = €100/dag 

 

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast