bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten!

zoekt u dat originele bedrijfsuitje dat er dit jaar ver zal uitspringen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Slip Way is al jaren gespecialiseerd in het organiseren van uw bedrijfsuitjes! Jong, oud, sportief, creatief of liever handig? Dit maakt niet uit, want wij beschikken over diverse formules waardoor er zeker dat programma voor heel uw groep mogelijk zal zijn!

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende vormen, maar wij combineren alles voor u in een "all-in-one pakket"(catering, activiteiten, vergaderzaal, ... )! Fun activiteiten kan u ook combineren met klassieke outdoor teambuildings voor de ideale groepsfun! Diverse locaties mogelijk.

 

SLIPCURSUS (hoofdactiviteit 1)

Slippiloot uw droom? Wat is er nu leuker dan een uitje die de juiste dosis adrenaline levert terwijl je ook nog echt iets leert wat van levensbelang kan zijn! Remmen, sturen, slippen, vervolgens 360° ronddraaien en je wagen opnieuw onder controle krijgen? Ga voor een puntensysteem en laat zien wie de beste chauffeur is! 

  • 1,5 uur slipcursus
  • 2 uur slipcursus
  • 1/2 dag slipcursus
  • halve dag slipcursus

 

Offroad rijden (hoofdactiviteit 2)

Bulten, kuilen en/of stijlen heuvels? U zal versteld staan hoeveel u moet samenwerken om diverse obstakels te overwinnen in team. Zorg dat je niet vastrijdt. Rij in convooi en help elkaar door het parcours. Onze cursussen zijn inclusief jeep en dat onder begeleiding van een ervaren offroad instructeur! 

1,5 uur 4x4 cursus BASIS
1/2 dag 4x4 opleiding EXTREEM
4x4 opleiding op maat (bedrijven)

Bugxter crossen (hoofdactiviteit 2)

Jong of oud, iedereen die in het bezit is van een rijbewijs B, kan deze spectaculaire 4-wielige Bugxter besturen. Laag op de grond, zonder windscherm met stevige offroad banden, blazen je haren lekker wild rond.

 

Bent u de geboren schutter?

Uw vaste hand en scherpe oog wordt tijdens de "AIM GAMES" van slip way uitermate getest. Kruisboog, handboog, luchtbuks of blaaspijp? Alle activiteiten hebben een verschillende techniek met 1 doel: bullseye! Onze instructeur leert u alle trukken van de shootinggames.

 

Drunk & Drive - gemotoriseerde buggy

Ja u hoort het goed! Test wat alcohol met uw lichaam doet tijdens het rijden. Slip Way heeft geïnvesteerd in de laatste nieuwe technologie van dronken simulaties waardoor zonder alcohol misbruik aangetoond kan worden hoe u nog rijdt na een flesje wijn of een bak bier...

 

Segway city tour of parcours

Dit high-tech voertuig is het eerste zelfbalancerende personenvervoermiddel ter wereld. Een bijzondere en ecologisch verantwoorde teambuilding. Test de capaciteiten op parcours of verken de omgeving op een originele manier. Dit toestel kan ook gehuurd worden voor marketingdoeleinden (beurzen, flyer, ... ).

 

Outdoor teambuildings

Wilt u de samenwerking in uw team versterken? Dan hebben wij diverse teambuildingstasks die u kan combineren met onze gemotoriseerde activiteiten. Zo heeft u een Fun programma waar ze nog jaren over spreken, maar ook waar u als bedrijf wat aan heeft omdat ze beter leren samenwerken. U kan kiezen uit: moerrasspel, wandelende A, reuze katapult bouwen en schieten in teams, ...