overige activiteiten

Slippen, modder, overkop, adrenaline en/of G-krachten ervaren? Slip Way heeft voor u een ruim aanbod van diverse gemotoriseerde activiteiten die u een onvergetelijke dag bezorgen. Al onze activiteiten zijn individueel vanaf 1 persoon mogelijk maar ook ideaal voor grote groepen!

 

Anti-Slipcursus (va €39)
De meest populaire activiteit van ons gamma: de slipcursus. Een uitgebreid aanbod van slipcursussen en opleidingen. Remmen, sturen, slippen en misschien wel overkop? Leer het vandaag en wordt een ervaren autopiloot! Lees meer...

 

 

 

Bugxter/Buggy rijden (va € 50)
Een racekart op offroad banden? Ja dat kan, deze karretjes leveren je gegarandeerd 100% adrenaline. Laag op de grond in een rijdende kooi met stevige off-road banden beleeft u een spectaculaire tour met veel bekijks in het bos en op de openbare weg! Door zijn lichte gewicht en relatief sterke motor scheur je zo over elke hindernis heen. Lees meer...

 

 

Segway rijden (va € 39)
Futuristisch en ecologisch? Dan bent u het beste af met de Segway. Dit is het eerste zelfbalancerend transportmiddel van de toekomst! Een sensatie op zich. Hoe voelt het om op 2-wielen zeer behendig over de weg te scheuren zonder dat je je evenwicht moet zoeken: heel raar maar wel handig en leuk. Schakel je evenwichtsyndroom tijdelijk uit en verken de stad op een originele manier! Lees meer...

 

 

Offroad rijden (va € 69)
Bulten, kuilen en/of stijlen heuvels? Test je 4x4 skills op ons trial parcours en zie wat je allemaal met een jeep kan doen. Onze cursussen zijn inclusief jeep, brandstof en dat onder begeleiding van een ervaren offroad instructeur! 

 

 

 

Ongevalsimulator (va € 49)
U bent aan het rijden en plotseling raakt u betrokken in een ongeval! Uw auto draait rond en belandt ondersteboven op zijn dak. Weet u hoe u moet handelen in deze situatie? Leer gepast reageren in noodsituaties! lees meer...

 

 

 

Shootinggames (va €25)

kruisboog, handboog, luchtbuks, ... kies uw wapen en laat zien wie de geboren schutter onder u is. Onze instructeur leert u graag de kneepjes van het vak .

 

 

Drunk & Drive (enkel voor groepen)
Dronken rijden is verboden, maar bij Slip Way leert u hoeveel impact alcohol of drugs heeft op uw rijgedrag. Met gesofesticeerde brillen en een aangepaste gemotoriseerde buggy gaat u uw reflexen al rijdend testen. We beginnen rustig (simulatie 3 pils) maar kunnen opbouwen tot volledig bezopen rijden (bak bier).

 

Bubble football

Wil je je collega eens van het veld beuken tijdens een potje voetball, zonder risico? U moet geen echte voetballer zijn om mee te genieten van deze ludieke teambuildingactiviteit. De spelregels zijn eenvoudig en door de zachte ballen bent u volledig beschermd. 100% fun gegarandeerd!

Losse huur mogelijk voor fun bij je thuis!

 

Sumo worstelen.

De ideale vrijgezellenactiviteit. Losse huur mogelijk voor bij je thuis/bedrijf of schrijf je in op één van onze locaties. 

Ferrari huren
Deze activiteit is enkel mogelijk voor Bruilhoften of grote groepen Lees meer...