Offroad rijden... de adrenaline giert door je lijf!

4x4 cursus extreem
Terreinrijden België
off road uitje
all terrein cursus
4x4 extreem
4x4 extreem
groep 4x4
wagenpark 4x4
4x4 ervaring
4x4 cursus extreem
Terreinrijden België
off road uitje
all terrein cursus
4x4 extreem
4x4 extreem
groep 4x4
wagenpark 4x4
4x4 ervaring
Vanaf
59,-

Offroad rijden 

Offroad rijden kan je bij Slipway op het grootste parcours van de Benelux doen! Wil jij dus echte adrenaline voelen van een ruige 4x4 wagen in de wildernis? Stop met zoeken en ervaar het vandaag nog! Dit arrangement omvat:

  • off road rijden in onze landrovers (inbegrepen)
  • begeleiding van een ervaren offroad instructeur
  • 40ha wildernis (Bilstain)

Of u nu alleen wilt komen, als koppel een unieke date of in groep een vette teambuilding waarbij u als team de wildernis moet overwinnen, het kan allemaal!

Ga een uitdaging aan die u nergens anders in België zal vinden! De  steile heuvels, water en heftige afdalingen verbazen ons telkens opnieuw. Hou zeker je camera klaar, want doordat het parcours zo groot is, moet u niet verschieten dat we onderweg vossen, everzwijnen of andere wilde dieren gaat passeren. 

everzwijn bilstain  offroad wagenpark  bos bilstain  water bilstain

Onze locatie in Bilstain bestaat uit 2 gigantische heuvels met in het midden een rivier. Er is bewust gekozen om het terrein niet te onderhouden wat de ervaring uniek maakt! Na een stevige battle van 1,5 uur geraken we hopelijk helemaal boven in het terrein. Daar zullen we even uitblazen met een drankje en prachtig uitzicht. Eens uitgerust start er een zeer pittige afdaling die beneden bij de rivier uitkomt. Deze steken we over om dan via de achterkant van het terrein terug aan te komen bij ons startpunt. 

Bij Slipway gaat het altijd om een ervaring waarbij u zelf gaat rijden en onderweg vanalles gaat testen. Wat is nu de maximale hellingshoek van een wagen? Wanneer en hoe zit het nu met de lage gearing, differentiel, sper, winch, ...? 

Op aanvraag is deelnemen met eigen terreinwagen ook mogelijk. 

Dankzij onze sponsors kunnen wij met luxe nieuwe wagens een betaalbare cursus aanbieden

 

 

Meest gekozen

 

Soort cursus

1,5 uur 

va €69,-

Halve dag 

va €125,-

Hele dag

o/a

Basis (de basis principes van het 4x4 rijden)

x

x

x

Extreem (Helemaal boven in bilstain nemen we steile heuvels, rotsen en rivieren. Een ervaring die u nergens anders in België zal vinden)

 

x

x

Extra’s (het volledige terrein. Leer nog extra skills aan. Programma op maat aangepast).

 

 

x

Wat u ook kiest, een all-in experience die u nooit meer gaat vergeten!

Inbegrepen: luxe 4x4 wagen, huur terrein en ervaren offroad instructeur! Deelname op basis van roulatie (3-4 deelnemers per wagen). Op feestdagen en weekends altijd €15pp toeslag. De halve dag omvat een dikke 3 uur cursus indien u de ontvangst en afsluit niet mee telt. 

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast