1/2 dag 4x4 cursus (EXTREEM)

halve dag 4x4 extreem
Vanaf
150,-

Voor zij die het echt willen leren en waar het iets extremer mag! Onze locatie te Bilstain staat bekend als één van de zwaarste terreinen van de Benelux (40ha parcours). Enkel bij deze opleiding gaan we met u helemaal naar boven waar onze Landrovers op een hoger niveau worden getest!

Ervaring is niet noodzakelijk, onze instructeur leert u de kneepjes van het vak. Een absolute aanrader met fantastische fotomomenten! 

De wildernis (40ha terrein!!) is hier zelfs zo groot, dat het best mogelijk is dat we enkele wilde dieren passeren. Rotsen, rivieren, heuvels, ... kortom leer wat u met een degelijke 4x4 echt aankan met vooral heel veel rijden en het beleven!

Na deze opleiding zal u in staat zijn om voortaan uw eigen 4x4 door de wildernis te sturen (ideale opleiding indien u ooit een 4x4 vakantie gaat boeken)!  

Voormiddag* Namiddag*
9u30 ontvangst 13u00 ontvangst
10u00 4x4 opleiding 13u30 4x4 opleiding
13u00 einde 16u30 einde

*Tijden kunnen maximaal 1u afwijken. 

NB: Deelname aan de cursussen vindt plaats op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 3-4 andere personen zal delen. Tijdens het weekend is er een toeslag van €15pp. 

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast