Buggy experience

buggy can am
buggy modder
buggy dust
buggy can am
buggy can am
Buggy algemeen
buggy can am
verse steenoven pizza's
groen tuinterras
buggy groepje
self-bbq
broodjesbuffet
buggy can am
buggy modder
buggy dust
buggy can am
buggy can am
Buggy algemeen
buggy can am
verse steenoven pizza's
groen tuinterras
buggy groepje
self-bbq
broodjesbuffet
Vanaf
49,-

Buggy rijden = 'The extreme adrenaline kick'

Door de modder of op straat... een super beleving! Een gaspedaal, een rem en een ijzere kooi; meer heb je niet nodig om te gaan buggy crossen!  

Als enigste in de Benelux rijden wij met maar liefst 800cc Amerikaanse buggy's van het merk Can Am. Geen enkele andere aanbieders rijden met deze dure buggy's.

Vergis je dus niet in de buggy: deze gaat echt hard! U kan de buggy's van Slipway vergelijken met een racekart op offroad banden. Laag op de grond met een ronkende motor gaat u via verharde en onverharde paden langs de mooiste plekken in de omgeving!

Geniet van de natuur maar hou dus rekening met een gezonde dosis modder/stof afhankelijk van het weer.

Let op klachten bij concollega's:

Vergelijk altijd appels met appels! Bij ons gaat het om een volledige rondtour zonder begrenzingen met onverharde paden en waar u de hele tijd in het voertuig zit! 

Buggy rijden individueel of in groep

Het buggy rijden is al vanaf 2 personen mogelijk. Maar hoe leuk is het om dit met je vriendengroep te gaan doen? Of een origineel bedrijfsuitje waarbij modder, adrenaline en groepsfeer jou kernwoorden zijn? Voor groepen vanaf 6 personen altijd een programma op maat! 

Rijbewijs B is verplicht en minimaal inschrijving voor 2 personen of meer. Ter plaatse dient u een waarborg van €250/buggy te blokkeren. Deelname op basis van roulatie (2 deelnemers per voertuig) en op eigen risico. In het weekend en op feestdagen altijd €15pp toeslag. 

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast