Buggy experience

buggy can am
buggy modder
buggy dust
buggy can am
buggy can am
Buggy algemeen
buggy can am
verse steenoven pizza's
groen tuinterras
buggy groepje
self-bbq
broodjesbuffet
buggy can am
buggy modder
buggy dust
buggy can am
buggy can am
Buggy algemeen
buggy can am
verse steenoven pizza's
groen tuinterras
buggy groepje
self-bbq
broodjesbuffet
Vanaf
49,-

Buggy rijden = 'The extreme adrenaline kick'

Door de modder of op straat... een super beleving! Een gaspedaal, een rem en een ijzere kooi; meer heb je niet nodig om te gaan buggy crossen!  

Als enige in de Benelux is er bij Slipway een mogelijkheid om met 800cc Amerikaanse buggy's van het merk Can Am te rijden. Geen enkele andere aanbieders rijden met deze dure buggy's. De prijs is dan minimaal iets duurder, maar u krijgt er véél voor terug. 

Dat verschil merk je dan ook direct in onze positieve google-review score!
 

Buggy rijden bij slipway is meer dan gewoon crossen. De prachtige omgeving zorgt ook nog eens voor een fantastisch uitzicht. Geniet van de natuur maar hou dus rekening met een gezonde dosis modder/stof afhankelijk van het weer.

En vergis je niet, de buggy's van slipway gaan echt hard! Laag op de grond met een ronkende motor gaat u via verharde en onverharde paden langs de mooiste plekken in de omgeving!

  kwaliteit buggy rijden    buggy crossen 

Let op klachten bij concollega's:

Vergelijk altijd appels met appels! Bij ons gaat het om een volledige rondtour zonder begrenzingen met onverharde paden en waar u de hele tijd in het voertuig zit! 

Buggy rijden individueel of in groep

Het buggy rijden is al vanaf 2 personen mogelijk. Maar hoe leuk is het om dit met je vriendengroep te gaan doen? Of een origineel bedrijfsuitje waarbij modder, adrenaline en groepsfeer jou kernwoorden zijn? Voor groepen vanaf 6 personen altijd een programma op maat! 

Rijbewijs B is verplicht en minimaal inschrijving voor 2 personen of meer. Ter plaatse dient u een waarborg van €300/buggy te blokkeren (bij groepen is dit 1x groepswaarborg van €600 en niet per buggy). Deelname op basis van roulatie (2 deelnemers per voertuig) en op eigen risico. In het weekend en op feestdagen altijd €15pp toeslag. 

Standaard is een 260cc buggy voorzien. Voor slechts €12,50pp upgrade kan u voor een 800CC buggy kiezen. 

Let op: personen zwaarder dan 130kg kunnen helaas niet deelnemen aan deze activiteit. Dit beleid is ingesteld met het oog op de veiligheid van alle gebruikers en de integriteit van onze faciliteiten

Wat onze klanten zeggen

Zeer leuke activiteit en goede begeleiding. lekkere pizza’s achteraf!
Kato Wauters
in de afgelopen week
Leuke teambulding en lekkere pizza.
Gregory Poelman
in de afgelopen week
Super georganiseerd Toffe begeleiding en lekkere pizza Top!
Bart Antheunis
in de afgelopen week
Leuke teambuilding, goede uitleg en lekker eten
Thijs De Rock
in de afgelopen week