Buggy rijden

Heeft u een cadeaubon, dan kan u deze op het einde onder het winkelmandje toevoegen. Tip: vanaf 6 personen kan u een eigen datum in overleg opstarten bij ons. 

Stap 1

Aantal personen

(min. 2 persons)

Beschikbare locaties en data

selectie wissen
Kies uit één van de mogelijke locaties en data

Beschikbare cursussen

selectie wissen
Kies de cursus die u wilt volgen

Stap 2

Extra

Certificaat

Prijs pp.

Het vippakket geeft u een upgrade naar een Amerikaanse Can Am 800cc buggy (ipv GSmoon 300cc). More power, more comfort, more fun.  Dit is €25/buggy extra (dus €12,50pp)

Annulatie verzekering

Cancellation

Prijs pp.

Net zoals bij vliegmaatschappijen zijn onze plaatsen op basis van inschrijving. Enkel met annulatieverzekering, kan u bij problemen (ziekte, werk, quarantaine, ...) tot 24u op voorhand de cursus verzetten. Zonder dit, is een NO SHOW verloren geld. De annulatieverzekering heeft geen andere verplichtingen.

Catering

Catering

Prijs pp.

Nieuw: echte steenoven pizza's (vers gemaakt)! 

Voorkeur van tijdstip

Voorkeur tijdstip

Prijs pp. Kiest u dit supplement, dan krijgt u voorrang. 

Zoniet, zal u op een nog vrij tijdslot ergens tussen 9 en 18u ingeboekt worden. U ontvangt dan de definitieve tijden +- 1 week voor deelnamedatum omdat reservaties met voorkeurstijden tot die tijd voorrang blijven krijgen. 

Opmerking

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast