Het activiteitenprogramma van uw weekend

4x4
4x4
4x4
steppen
steps 2
sumo
hike
step natuur
sumo
4x4 water
4x4 water discovery
d
ste
offroad steps
step route
offroad
kubben
4x4
4x4
4x4
steppen
steps 2
sumo
hike
step natuur
sumo
4x4 water
4x4 water discovery
d
ste
offroad steps
step route
offroad
kubben
Vanaf
0,-

Het activiteitenprogramma

  1. Offroad rijden op het grootste 4x4 parcours van de Benelux
  2. E-steps door de prachtige natuur van Bilstain
  3. Een mooie Hike voor zij die willen. Minder sportief aangelegd? Speel dan één van de leuke groepsspellen zoals Kubben, black-stories, ... 
  4. Sumo worstelen
  5. Avondquiz 

 

Offroad rijden met landrovers

​Ga een uitdaging aan die u nergens anders in België zal vinden! De steile heuvels, water en heftige afdalingen verbazen ons telkens opnieuw. Hou zeker je camera klaar, want op het grootste offroad parcours van de Benelux, moet u niet verschieten dat we onderweg vossen, everzwijnen of andere wilde dieren gaan passeren. 

everzwijn bilstain  offroad wagenpark  bos bilstain  water bilstain

Onze locatie in Bilstain bestaat uit 2 gigantische heuvels met in het midden een rivier. Er is bewust gekozen om het terrein niet te onderhouden wat de ervaring uniek maakt! Na een stevige battle van 1,5 uur geraken we hopelijk helemaal boven in het terrein. Daar zullen we even uitblazen met een drankje en prachtig uitzicht. Eens uitgerust start er een zeer pittige afdaling die beneden bij de rivier uitkomt. Deze steken we over om dan via de achterkant van het terrein terug aan te komen bij ons startpunt. 

Bij Slipway gaat het altijd om een ervaring waarbij u zelf gaat rijden en onderweg vanalles gaat testen.

 

Offroad E-steps 

Deze splinternieuwe elektrische trikes (offroad steps) staan klaar voor u om elk terrein te overwinnen. De steps van Slipway onderscheiden zich met de rest van de markt door het unieke design en extreem sterke elektro motor. Cross geruisloos door de natuur. Door het robuuste design met grote veringen kunnen ze zelfs op plaatsen komen waar de meeste mountainbikers van dromen. 

      

 

Hiken

Het Ardennenmassief en de omliggende regio’s vormen een perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke wandelvakantie dichtbij huis. Met glooiende heuvellandschappen, middeleeuwse dorpjes, steile rotswanden en verborgen riviertjes bieden de Ardennen een prachtig divers stuk natuur om te hiken. 

 

Sumo worstelen

Ga op een avontuurlijke manier de strijd aan en leer elkaar letterlijk van boven tot onder kennen. Het sumo worstelen is veilig dankzij de grote kostuums die u beschermen. Kracht is hier niet noodzakelijk de succes factor. Tactiek en uit balans brengen doet vaak meer dan brute kracht. Ga jij de strijd aan? 

 

Games

Leuke groepspellen zijn aanwezig in de chalets, zoals Kubben, Black stories, ... maar neem zeker zelf ook een leuk gezelschapsspel mee. 

Als groepsactiviteit zal er ook een Quiz of moerrasspel georganiseerd worden. Hier leer je elkaar in de groep op een leuke manier beter kennen. 

Wat onze klanten zeggen

Zeer leuke activiteit en goede begeleiding. lekkere pizza’s achteraf!
Kato Wauters
in de afgelopen week
Leuke teambulding en lekkere pizza.
Gregory Poelman
in de afgelopen week
Super georganiseerd Toffe begeleiding en lekkere pizza Top!
Bart Antheunis
in de afgelopen week
Leuke teambuilding, goede uitleg en lekker eten
Thijs De Rock
in de afgelopen week