Opvolging 4x4 fase 2

4x4 fase 2
4x4 gevorderd
4x4 opvolging
offroad advanced
opvolgingstage offroad
test helling
4x4 fase 2
4x4 gevorderd
4x4 opvolging
offroad advanced
opvolgingstage offroad
test helling
Vanaf
250,-

Opvolgingscursus offroad | het echte werk! 

Als je eerder onze halve dag offroad hebt geproefd, weet je vast nog hoe leuk en leerzaam deze opleiding kan zijn. Goed nieuws, het hoeft niet te stoppen. Bij Slipway gaan we veel verder. Ben je dus nog niet volleerd, dan is deze cursus echt iets voor jouw!

Lees snel hieronder hoe je een echte offroad koning wordt. 

Voorwaarden: 

Uitsluitend indien je eerder een halve dag offroad bij Slipway in Bilstain hebt gevolgd en hiervan bewijs kan tonen (Mail ons kantoor voor een kopie van uw eerdere inschrijving). Heeft u dit nog niet gehaald bij Slipway, boek dan eerst onze halve dag offroad (klik hier)

Inhoud vervolg offroad fase 2

Het begint allemaal terug met een beetje opfrissing, maar als snel zullen we op bepaalde aspecten dieper ingaan.

Kent u onze locatie te Bilstain nog? Zo groot (40 ha parcours). Nog een heel reeks van uitdagende routes liggen hier klaar om uw rijvaardigheid te testen op een nog hoger niveau.

Maar ook zijn bepaalde paden in de omgekeerde richting een stuk pittiger. Herinnert u zich nog de zeer lange afdaling na de pauzestop (met de grote losse rotsen)? Wat zou dit geven als we proberen om deze naar boven te rijden (als helling ipv afdaling). We hebben het getest voor u, en het is haalbaar mits enkele belangrijke aandachtspunten. 

Uiteraard komen er ook nieuwe aspecten aan bod. Hoe maakt u veilig gebruik van een winch/lier. Welke sleeptechnieken zijn er? 

 

Optioneel: deelname eigen wagen 

De oplvolgingscursus is standaard met onze eigen landrovers, maar uiteraard kan u dit ook met uw eigen offroad wagen volgen. U dient dit op voorhand aan te vragen. 

 

Locatie & beperkte data

Enkel op het grootste 4x4 parcours van de Benelux: Bilstain. De opvolgingscursus wordt uitsluitend in drassige periodes gegeven, waar het parcours nog uitdagender wordt. 

NB: Deelname aan de cursussen vindt plaats op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 3-4 andere personen zal delen. Tijdens het weekend is er een toeslag van €15pp. 

Wat onze klanten zeggen

Zeer leuke activiteit en goede begeleiding. lekkere pizza’s achteraf!
Kato Wauters
in de afgelopen week
Leuke teambulding en lekkere pizza.
Gregory Poelman
in de afgelopen week
Super georganiseerd Toffe begeleiding en lekkere pizza Top!
Bart Antheunis
in de afgelopen week
Leuke teambuilding, goede uitleg en lekker eten
Thijs De Rock
in de afgelopen week