Het Slipway team

competentiematrix personeel

Het Slipway team

Bij Slipway geniet u altijd van een ervaren instructeur, met elks zijn eigen specialiteit. Doordat Slipway over een klein team beschikt, heeft u altijd de garantie dat u een volwaardige hoofdinstructeur krijgt (en niet een jong opgeleide student). Afhankelijk van de competenties van de instructeur zal deze aan een bepaalde activiteit toegewezen worden.

Uitleg score:

  1. Onvoldoende
  2. Basis kennis. Vaak voldoende als ondersteuning
  3. Goede kennis, ruime ervaring. Geschikt om volwaardig dit onderdeel te geven
  4. Pro op dit vlak. 

Altijd score 3 of hoger

Bij Slipway zal u afhankelijk van de gekozen activiteit enkel een instructeur met score 3/4 of hoger krijgen voor uw onderdeel. Zo heeft u altijd de garantie dat u krijgt waarvoor u betaald! 

Uw instructeur

De naam van uw instructeur zal mee in de bevestigingsmail staan, dewelke u +- 10 dagen op voorhand ontvangt. In uitzonderlijke gevallen (ziekte, overmacht) kan uw instructeur gewijzigd worden naar een andere met minstens dezelfde score voor uw activiteit. 

 

Peter Caelers

No_Excuses_Workouts-351.jpg

Jense Hooghiemstra

jense hooghiemstra

Enzo Pronk

Enzo Pronk

Dwight Steenackers

Dwight

Kim Vierbergen

Kim vierbergen

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast