Reservatie slipcursus

Heeft u een cadeaubon, dan kan u deze op het einde onder het winkelmandje toevoegen. Uw bon gaat dan in mindering van de totaalprijs (hierdoor kan u zelf eenvoudig upgraden en/of voor meerdere personen reserveren met uw bon). 

Stap 1

Aantal personen

Beschikbare locaties en data

selectie wissen
Kies uit één van de mogelijke locaties en data

Beschikbare cursussen

selectie wissen
Kies de cursus die u wilt volgen

Stap 2

Extra

Certificaat

Sommige verzekeringen erkennen het certificaat, waardoor u een kleine korting kan bekomen op uw autoverzekering. Neem hiervoor best eerst contact op met uw verzekeringsagent. 

Annulatie verzekering

Cancellation

Prijs per persoon. Net zoals bij concerten, vliegtickets, zijn ook onze plaatsen op inschrijving. Als u gehinderd bent (ziekte, quarantaine, ...), kan u enkel verzetten met de aanvullende verzekering. Zonder is de plaats verloren en kan u enkel iemand in uw plaats sturen zodat uw sessie niet verloren is (naamswijziging + €10).  

Flexibel verplaatsen: Tot 24u op voorhand kosteloos verplaatsen of gratis een naamswijziging doorvoeren.

Full annulatieverzekering: Alles van flexibel verplaatsen + de vrijheid om tot 48u op voorhand te annuleren. Bij annulatie wordt 90% terugbetaald. De kosten van de verzekering en 10% van de som wordt niet terugbetaald. 

De annulatieverzekering heeft geen andere verplichtingen. 

Voorkeur van tijdstip

Voorkeur tijdstip

Prijs pp. Kiest u dit supplement, dan krijgt u voorrang. 

Zoniet, zal u op een nog vrij tijdslot ergens tussen 8u30 en 18u30 ingeboekt worden. U ontvangt dan de definitieve tijden +- 1 week voor deelnamedatum omdat reservaties met voorkeurstijden tot die tijd voorrang blijven krijgen. 

Opmerking

Wat onze klanten zeggen

December 2023 contacteerde ik Slipway telefonisch met de vraag om enkele waardebonnen te kunnen aanschaffen voor familie, om deze als kerstcadeau te kunnen geven en zo een leuke familie happening te organiseren. Ik gaf een bon aan mijn dochter en neef en nicht, die wat verder weg wonen. In januari 2024 maakte we een reservatie om op 27 april met de buggy en step te gaan rijden. Neef en nicht wonen niet vlakbij, en het is altijd wat organiseren om een moment in de agenda te vinden wanneer we allemaal kunnen. Vandaag 12 april krijg ik telefoon om te melden dat we op 27 april enkel met de buggy kunnen rijden en een andere keer moeten terugkomen om met de step te kunnen rijden. Bij de reservatie had ik nochtans extra betaald om 27 april in de ochtend te kunnen komen. Slipway vraagt dus extra geld om zeker te zijn van je reservatie, maar verandert 2 weken vooraf de planning. De vriendelijke dame aan de telefoon gaf door dat ze pas 2 weken vooraf de planning maken en kijken of het kan doorgaan. Ik ga ervan uit dat een grotere groep voorrang heeft gekregen en wij aan de kant worden geschoven. Ik begrijp niet waarvoor ik dan extra moest betalen om 27 april in de voormiddag te kunnen rijden. Hopelijk vinden we binnenkort een nieuw moment in onze agenda om dit te plannen en hopelijk zijn de activiteiten heel fijn, want de planning van dit bedrijf vind ik uitermate slecht.
Adam
in de afgelopen week
Samen met een vriend een buggytour gedaan bij Slipway in Kalmhout. We hadden perfect weer; zonnig en een goede temperatuur, maar overal was het nog wel modderig; de perfecte combinatie! De buggy's zijn snel genoeg en de begeleider laat je ook lol hebben, iets wat elders nogal eens anders kan zijn. Vriendelijke mensen, goede uitleg en alles prima en duidelijk geregeld. Aanrader voor een leuk uitje!
Roel Hertoghs
in de afgelopen week
skander Kallel
in de afgelopen week
Erg leuke activiteit. Waar voor je geld.
Tony Gobbaert
in de afgelopen week