Reservatie slipcursus

Stap 1

Aantal personen

Beschikbare locaties en data

selectie wissen
Kies uit één van de mogelijke locaties en data

Beschikbare cursussen

selectie wissen
Kies de cursus die u wilt volgen

Stap 2

Extra

Certificaat

Annulatie verzekering

Cancellation

Net zoals bij vliegmaatschappijen zijn onze plaatsen op basis van inschrijving. Enkel met annulatieverzekering, kan u bij problemen (ziekte, werk, quarantaine, ...) tot 24u op voorhand de cursus verzetten. Zonder dit, is een NO SHOW verloren geld. De annulatieverzekering heeft geen andere verplichtingen. Bij activatie is er geen terugbetaling maar een tegoed op een nieuwe datum. 

Catering

Catering

Voorkeur van tijdstip

Voorkeur tijdstip

Let op! dit is een voorkeur (afh van de inschrijvingen en dus geen garantie). Gelieve daarom de hele dag vrij te houden totdat u de definitieve tijden heeft ontvangen. Deze zal u +- 10 dagen voor deelnamedatum ontvangen met alle praktische details. Uw voorkeur zal voor 80% kans uitkomen.

Opmerking

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast