Offroad rijden

Vanaf
59,-

Offroad rijden inclusief 4x4 wagen

Met ons vernieuwd wagenpark van luxe landrovers (automaat) houden we ons niet in en gaan we samen met u tot het uiterste! Steile heuvels, water en heftige afdalingen zijn geen enkel probleem!

Geen ervaring, geen nood. Onze instructeur maakt van u een echte 4x4 piloot! Ervaar deze unieke beleving nu nog en maak er met uw gezelschap een onvergetelijke dag van!

Geen langdradige theorie, maar vooral veel rijden. Benieuwd hoe schuin je kan gaan? Wanneer moet de wagen in lage gearing? Hoe werkt een differentiel, ...? Al uw vragen zullen beantwoord worden met praktijk (zelf doen is de beste leerschool)

Off-road rijden is mogelijk vanaf 1 persoon tot grote groepen voor teambuidlings of een gezellig uitje.

Op aanvraag is deelnemen met eigen 4x4 ook mogelijk. 

Dankzij onze sponsors kunnen wij met luxe nieuwe wagens een betaalbare 4x4 cursus aanbieden

 

 

Meest gekozen

 

Soort cursus

1,5 uur

Halve dag

Hele dag

Basis (de basis principes van het 4x4 rijden)

x

x

x

Extreem (Helemaal boven in bilstain nemen we steile heuvels, rotsen en rivieren. Een ervaring die u nergens anders in België zal vinden)

 

x

x

Extra’s (het volledige terrein. Leer nog extra skills aan. Programma op maat aangepast).

 

 

x

Inbegrepen: luxe 4x4 wagen, huur terrein en ervaren offroad instructeur! Deelname op basis van roulatie (3 deelnemers per wagen). Op feestdagen en weekends altijd €15pp toeslag. 

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast