Anti-slipcursus België

slip 1
slip 2
slip 3
slip 4
slip 5
slip 1
slip 2
slip 3
slip 4
slip 5
Vanaf
59,-

Slipcursus volgen bij DE slipschool van België.

Niet elke slipcursus is dezelfde. Bij Slipway heeft u de garantie dat u een kwalitatieve opleiding krijgt zonder langdradige theorie met voornamelijk aandacht voor praktijk. 

Er zullen diverse noodsituaties gecreëerd worden waarbij u zelf in de wagen juist moet gaan reageren. Onze professionele slipinstructeurs sturen u bij tot u naar huis kan gaan als een echte autopiloot die zichzelf beter weet te redden in levensgevaarlijke verkeerssituaties.

Dankzij onze sponsors kan je al vanaf €59 de slipcursus op diverse locaties in België volgen en staan er altijd nieuwe wagens klaar! 

slipcursus wagenpark

Fun, safety, adrenaline en competitie-elementen gegarandeerd! 

Waar?
Kortrijk, Brussel, Limburg, Antwerpen*, Namen*, Breda, Weert en Eindhoven... 

Hoe reageren?
Sneeuw, Noodstop, Aquaplaning, klapband, de bocht uit ..

Voor wie?
Iedereen met een rijbewijs B, zowel beginners als gevorderden! Deze opleiding is vanaf 1 persoon te boeken maar is ook ideaal in groep met je partner, familie, vrienden of collega's. 

Inhoud training?
Hoe langer de cursus, hoe volmaakter het programma (uitgebreider parcours, hogere snelheden, ...  

 

 

 

Meest gekozen

 

 

1,5 uur

2 uur

Halve dag

Hele dag

Noodstop

x

x

x x

x x

Onderstuur en ontwijken

 

 

x x

x x

Slippen

x

x x

x x

x x x

Stuurtechnieken + schade preventie + diploma

 

 

 

x

prijs

€59,-

€85,-

€135,-

€199,-

*x = intro  / x x = basis  / x x x = uitgebreid

 

Bent u dus op zoek naar een opleiding die super vet is (want geloof ons, zo over de vernieuwde slipbaan rondslingeren gaat gepaard met een brede glimlach bij elke deelnemer), maar ook leerzaam is en misschien ooit uw leven kan redden? Stop dan met zoeken boek vandaag nog één van onze anti-slipcursussen met aandacht voor anticiperend en defensief rijden.

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast