½ dag slipcursus

halve dag slipcursus
Vanaf
150,-

Heeft u ooit geleerd hoe u moet handelen bij een aanrijding (noodstop), of wat met een slippende auto? Dit is niet alleen super vet om te doen, maar ook nog eens zeer leerzaam. Kruip dus snel achter het stuur van één van onze slipauto's en ga de uitdaging aan!

Deze 1/2 dag slipcursus begint hetzelfde als de 2-uur slipcursus maar wordt uitgebreid met het spectaculair onderdeel remmen&uitwijken op glad wegdek (vb boom ontwijken in de sneeuw)! Tevens krijgt u meer tijd om te slippen.

Na een kort deeltje theorie neemt u plaats achter het stuur in onze slipauto onder begeleiding van een professionele slipinstructeur. 

Locaties: Antwerpen*, Brussel, Kortrijk, Limburg (Peer* / Weert) en Eindhoven

Slipauto, brandstof, instructeur, ... inbegrepen!

NB: Deelname aan de Slipcursussen vindt plaats op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 3-4 andere personen zal delen. *Deze locaties (*) zijn enkel voor grote groepen op vraag. Tijdens het weekend is er een toeslag van €15pp.

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast