2 uur slipcursus

2 uur slipcursus
Vanaf
99,-

Een auto besturen is makkelijk aan te leren, maar heeft u ooit geleerd hoe u moet handelen bij een aanrijding (noodstop), of wat met een slippende auto? Dit is niet alleen super vet om te doen, maar ook nog eens zeer leerzaam. Kruip dus snel achter het stuur van één van onze slipauto's en ga de uitdaging aan!

Deze 2 uur durende slipcursus is inhoudelijk hetzelfde als de 1,5uur, maar met extra praktijk wat het leuker en leerzamer maakt (dezelfde oefeningen maar intensiever oefenen, hogere snelheden, ... ). 

Als u meer dan enkel de noodstops en slippen wilt (bvb op sneeuw obstakels ontwijken, onderstuur, ... ) en/of het beter onder de knie wilt krijgen met oa hogere snelheden en meer spektakel kiest u best voor een langere cursus). 

Slipauto, brandstof, instructeur, … inbegrepen!

 

Programma

  • Theorie technieken 
  • Aanleren van enkele basistechnieken (noodstops en achterwielslip)

Locaties

Brussel, Kortrijk, Limburg, (Antwerpen onder voorbehoud), Breda, Weert en Eindhoven

NB: Deelname aan de Slipcursussen vindt plaats op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 3-4 andere personen zal delen. Tijdens het weekend is er een toeslag van €15pp. Maximaal 6 voertuigen per baan.

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast