1 uur noodstop training (slipcursus)

1uur noodstop training
Vanaf
50,-

Noodstop training met de auto

Tijdens onze 1 uur noodstop training gaan we het belangrijkste aspect van onze slipcursus behandelen, namelijk de noodstop. 

Stel u voor: u rijdt op een regenachtige dag op kinderkopjes (kasseien) en uw zicht is verminderd. Plots uit een zijstraat met voorrang van rechts komt een auto. De tegenligger komt er ook aan. Hoe stop ik mijn wagen zo efficiënt mogelijk op gladde ondergrond zonder dat ik in de slip kom? Mag/moet ik brusk remmen? En wat als ik niet optijd kan stoppen, hoe bescherm ik mijzelf in de wagen? 

Kortom heeft u ooit veilig en efficiënt leren remmen in de wagen? Wij leren het u hoe het echt moet met moderne wagens (remtechnieken van 10 jaar terug waren totaal anders). . 

Programma vanaf €50 per persoon:

  • Introductie theorie
  • De juiste kijktechniek
  • De perfecte rij-, zit- en stuurhouding
  • De noodstops met ABS
  • Verschillende remtechnieken

Locaties: Brussel, Kortrijk, Limburg, (Antwerpen enkel voor grote groepen), Breda, Weert en Eindhoven

Slipauto, brandstof, instructeur, ... inbegrepen!

NB: Deelname aan de Slipcursussen vindt plaats op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 3-4 andere personen zal delen. Tijdens het weekend is er een toeslag van €15pp. Maximaal 6 voertuigen per baan.

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast