1,5 uur slipcursus

1,5 heure de cours de dérapage
Vanaf
59,-

Deze cursus verdwijnt in 2023 (te kort om iets te doen)

Tijdens onze 1,5 uur slipcursus zal u diverse noodsituaties ervaren. Noodstops met verschillende snelheden. Ook zal u héél kort even mogen slippen. Wilt u liever volwaardig slippen, adviseren we u om een langere cursus te nemen. 

Programma vanaf €59 per persoon:

  • Introductie theorie
  • De juiste kijktechniek
  • De perfecte rij-, zit- en stuurhouding
  • De noodstops met ABS
  • Zeer kort de achterwielslip

Locaties: Brussel, Kortrijk, Limburg, (Antwerpen enkel voor grote groepen), Breda, Weert en Eindhoven

De 1,5-uur slipcursus is een introductiecursus (als u het beter onder de knie wilt krijgen, hogere snelheden en meer spektakel kiest u best voor een langere cursus). 

Slipauto, brandstof, instructeur, ... inbegrepen!

NB: Deelname aan de Slipcursussen vindt plaats op basis van roulatie waarbij u het voertuig met 3-4 andere personen zal delen. Tijdens het weekend is er een toeslag van €15pp. Maximaal 6 voertuigen per baan.

groep
Review "

Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen op een zeer leuke en leerzame manier. Een aanrader! Wij komen snel terug! 

Basf Antwerp - Tom
brx
Review "

Een slipcursus volgen stond al een tijdje op onze “to do”. Van bij het eerste contact met Slipway werden we meteen goed verder geholpen en kregen we extra uitleg over de verschillende cursussen die ze aanbieden. Uiteindelijk kozen we voor de volledige dagcursus en ik ben erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Dit is echt een heel leerrijk en uitgebreid programma, waar theorie en praktijk mooi afgewisseld worden. Bij elke oefening wordt feedback gegeven zodat je hiermee ook meteen mee aan de slag kan. Dit maakte het interactief en dus ook enorm leerrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Aïsha Callewaert
top
Review "

Amazing experience in group! Glad we booked :)

Justin Davies
waterbak
Review "

Vandaag de offroadcursus en slipcursus gevolgd in Weert. Voldoende info, interessant en heel leerrijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Valerie Van Thielen
Goede lesgever, veel bijgeleerd
Review "

Goede lesgever, veel bijgeleerd

Jobbe Mariën
Review slipway
Review "

De adrenaline giert door je lijf als je accelereert.
Dankzij slipway hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wat een ongelooflijke dag

Mieke en Annabel, Goldblast